Hotel Caní

Residència canina Barcelona

El nostre Hotel-residència està situat al terme municipal de Calders (Barcelona), en un lloc molt ben localitzat i bonic. Una zona assolellada, ventilada i amb força arbres que fan una bona ombra durant els mesos de més calor. El terreny ocupa una extensió de 13.000m2 i consta de varis espais :

*30 habitacions individuals, 10 dels quals estan preparats per els mesos de fred,amb porta i calefacció radial independent a cadascun d’ells i abeuradors automàtics. Mides: 3 m2 d’interior, terra enrajolat  i 9 m2 exterior, amb terra asfaltat

* 7  Suites individuals amb calefacció radial independent i aire acondicionat ,de 10m2 de zona interior enrajolada  i 20m2 exterior amb sauló i zona verda,fil musical ( Spotify ) i webcam a cada habitació i acces a zona verda i piscina.

* 4 espais diferents de zona d’esbarjo i passeig on surten sols o amb d’altres gossos depenent de la sociabilitat de cadascun .

  • zona de cadells i races petites (gespa, joguines, túnels…)
  • gran espai per a gossos que necessiten fer molt d’exercici.
  • 2 espais generals per a fer les seves necessitats.

                                                     NOVETAT!!

  • Fil musical a la zona dels box (amb musica suau i relaxant)
  • Piscina per als que vulguin mullar-se!! (els mesos de bon temps)

 

  •  Durant les sortides als patis, els gossos estan controlats en tot moment.
  •  Tot el terreny està  ballat i hem incorporat un sistema tancat de càmeres de vigilància de tot el recinte.

Hem volgut donar un nou concepte de residència canina. Sobretot un tracte amb el gos molt familiar,  i el que volem realment, és que mentre tu estiguis fora el teu gos se senti el millor possible. Intentem que per a ell sigui com anar de colònies i pugui relacionar-se amb altres gossos, córrer i jugar, o simplement deixar que el mimem tant com ell ens deixi.

Recomanem que per estades de més d’ 1 setmana o 10 dies, fer una adaptació de l’animal, sobretot si ja és adult de més de 2 o 3 anys i no l’heu deixat mai en una residència, o és un gos molt tímid i poruc. Podeu portar-lo a passar 1 o 2 dies amb nosaltres, així ell ens coneix i descobreix un nou espai, on també el mimaran i estaran per ell i també sabrà que  torneu a  buscar-lo. Després per l’estada llarga, ja reconeix el lloc i ens té més confiança. També va bé per el tema de menjar, així veiem si s’adapta i menja bé.

Podeu fer la vostra reserva online emplenant el següent formulari:

 

 

Deixa un comentari