Etologia i educació

Etologia

La etologia és la ciència que estudia el comportament animal en llibertat (dintre el seu medi natural). En el cas dels gossos que no viuen ni en llibertat ni en el seu medi i que, a més, s’han hagut de adaptar a una vida en companyia d’una altra espècie, ens hem de recolzar en la etologia aplicada.

La dificultat resideix en que per a estudiar el gos ens hem de basar en els seu germans, els llops, però amb la complicació afegida de que el gos viu en un medi i amb unes rutines molts diferents a la seva naturalesa.

A l’Hotel Caní El Vilà tractem tots els problemes de conducta a partir d’una base científica, és de suma importància prèviament al tractament d’una conducta anòmala emetre un diagnòstic correcte,  per això en recolzem en la etologia aplicada als problemes de conducta, el nostre procediment és el següent:

  • 1ª visita amb anamnesi completa al propietari amb un formulari de conducta que aquest ha d’omplir.
  • Estudi del cas i derivació al veterinari per si s’han de fer proves per descartar problemes orgànics.
  • Redacció d’un informe amb el nostre diagnòstic, pronòstic i tractament. En aquest informe detallem les causes del problema i el tractament que ha de rebre, explicant amb deteniment totes las actuacions que s’han de seguir, medicació si cal, castració si cal, pautes que ha de seguir el propietari amb el seu gos, ensinistrament si cal, etc.

Ensinistrament

Realitzem ensinistraments en obediència adequats a cada gos i a totes les butxaques.

Individuals:

  • Ensinistrament en obediència en regim de residencia (5 setmanes més + 4 classes amb grup)
  • Ensinistrament en obediència amb classes individuals amb el propietari (a les nostres instalacions i l’entorn del gos). La quantitat dependrà dels objectius del client, però si s’agafent packs surt més economis.

Packs de 10 o 20 sessions.

Amb grups:

  • Classes socialització cadells 8 a 12 setmanes totalment gratuit ( tots els divendres a les 19 hores)
  • Ensinistraments en grups de màxim 6 gossos adults amb els seus propietaris, tè una durada de 4 mesos amb una matricula i quota mensual. (Opció econòmica)
  • Ensinistraments en grups de màxim 6 gossos cadells de 4 a 12 mesos amb els seus propietaris, tè una durada de 4 mesos amb una matricula i quota mensual.
  • Ensinistrament combinat: 10 sessions individuals + dos mesos en grup (recomanat en adults)

Ens podeu sol·licitar informació o qualsevol dubte que tingueu omplint i enviant el formulari i ens posarem amb contacte amb vostès. També ens pot trucar:

Telèfons: 938309121 – 639944224 – 696867476

o bé escriure un e-mail :

E-mail :  info@hotelcanielvila.com


Deixa un comentari