Passeig i joc diari


La nostra idea és fer que els gossos estiguin ben atesos i se sentin bé;que no tinguin la sensació de que els seus amos els tanquen en un lloc desconegut i se’n van…Les sortides mínimes al dia son 2,depenen del volum de gossos que tinguem,però la sortida mínima és de 1h a 2h  dos cops al dia. Això sol passara l’agost quant el volum  d’animals es gran i tots necessiten les seves estones per sortir. Però la resta de l’any passen la major part del dia amb nosaltres circulant lliurement per tot el recinte. Durant l’estiu a les hores de més calor i durant la nit descansen dins del seu box “personalitzat”.

  Això vol dir, que recomanem als propietaris que portin el llitet o tovallola… o alguna cosa que faci olor de “casa seva” . També la seva joguina preferida i si són molt especials, els seus recipients del menjar i de l’aigua- Aquests aspectes els ajuden a sentir-se millor i més protegits.

 Cada gos és diferent i les seves necessitats també. N’hi ha que prefereixen estar amb d’altres gossos per jugar i corre junts,d’altres però sinó son gaire sociables amb els altres, surten sols i llavors els fem passejar i jugar nosaltres mateixos. També n’hi ha que son molt tímids, però en la majoria dels casos en 2 dies ja agafen mes confiança i aconseguim que puguin sortir amb altres i que se sentin millor.

 

Deixa un comentari